Bizarre bekerwedstrijd in Noord-Brabant eindigt in 7-7

10 september 2018, 17:02

Terwijl de Eredivisie stil lag, werd het afgelopen weekend in het amateurvoetbal wel gevoetbald. De meest bizarre wedstrijd vond ongetwijfeld plaats in Noord-Brabant, waar de bekerwedstrijd tussen Berghem Sport (Tweede Klasse) en SV TOP (Eerste Klasse) in 7-7 eindigde. "On-ge-loof-lijk", reageert Chris van den Dungen, de trainer van TOP.

Op sportpark De Koppelsteeg werd het publiek getrakteerd op een waar spektakelstuk. "Ik wist gewoon niet wat ik zag. We hebben ons echt te kijk gezet als club uit de Eerste Klasse. Er was aardig wat publiek en je zag naarmate de wedstrijd vorderde ook echt de verontwaardiging bij de mensen langs de lijn. Je hoorde ze gewoon lachen, zo hilarisch was het", aldus Van den Dungen tegen Omroep Brabant.

De trainer zegt dat slecht verdedigen van beide teams het doelpuntenfestijn heeft veroorzaakt. "En dan neem ik het vooral mijn eigen achterhoede kwalijk dat we zeven treffers om de oren krijgen. Wij zijn Eersteklasser, Berghem Sport speelt in de Tweede Klasse. Dan zou je denken dat mijn verdedigers kwalitatief beter zijn. Maar dat zag ik geen moment terug."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen