Prachtige comeback Turkije in Zweden, gelijkspel Tadic

10 september 2018, 22:53

Turkije heeft maandag van zich doen spreken in de Nations League. Op bezoek bij Zweden won het land zeer knap met 2-3 na een 2-0 achterstand. Alle Turkse doelpunten vielen na de pauze.

Zweden - Turkije 2-3

In Groep 2 van Divisie B leek Zweden simpel te gaan winnen van Turkije. Kort voor rust hielp Isaac Kiese Thelin de thuisploeg aan de voorsprong en vier minuten na rust gaf hij de assist bij de 2-0 van Viktor Claesson. Geen vuiltje aan de lucht dus voor het Scandinavische land, maar Turkije kwam knap terug. Twee minuten na de 2-0 tekende Hakan Calhanoglu voor de aansluitingstreffer. Het bleek het begin van een knappe comeback. Twee minuten voor tijd scoorde Emre Akbaba de gelijkmaker en het werd nog mooier voor de Turken. Via wederom Akbaba, die na een uur in de ploeg was gekomen, werd het nog 2-3. Daardoor staan Rusland en Turkije beide op drie punten en is Zweden nog puntloos. Bij Zweden zat Sam Larsson negentig minuten op de bank.

Servië - Roemenië 2-2

Met Dusan Tadic als basisspeler heeft Servië vanavond de punten gedeeld met Roemenië: 2-2. Aleksander Mitrovic zette de formatie van Tadic twee keer op voorsprong, maar via Nicolae Stanciu en George Tucudean kwam Roemenië beide keren langszij. Servië staat er met vier punten uit twee duels desondanks nog prima voor in Groep 4 van Divisie C. Roemenië staat na twee wedstrijden op twee punten.

Kosovo - Faröer Eilanden 2-0

Arber Zeneli was maandag goud waard voor Kosovo, dat met 2-0 afrekende met Faröer Eilanden. De buitenspeler van sc Heerenveen scoorde vlak na de theepauze op prachtige wijze de 1-0. De wedstrijd in Groep 3 van Divisie D eindigde in een 2-0 zege voor Kosovo, omdat ook Atdhe Nuhiu nog tot scoren kwam. Bij Kosovo stonden Zeneli, Donis Avdijaj én Milot Rashica in de basis. 

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen