FC Twente baalt van gedrag groepje fans: "Onacceptabel"

11 september 2018, 11:29

Bij FC Twente is men absoluut niet blij met een incident dat plaatsvond na de competitiewedstrijd tegen TOP Oss. Hulpverleners wilden een supporter die onwel was geworden helpen, maar werden gehinderd door een groepje fans. Onacceptabel, vindt Twente.

Een groepje fans zat de hulpverleners in de weg. Ondanks dat is het toch goed afgelopen met de supporter die onwel werd. Woordvoerder Frank Brouwer van de politie begrijpt dat het gedrag van de fans vervelend was voor de hulpverleners. "Zo'n noodsituatie maakt natuurlijk een enorme indruk, maar de reanimatie zelf is er niet door gehinderd. De stewards hebben een cordon gevormd en een vrouwelijke supporter heeft meteen hartmassage toegepast. Dat is later overgenomen door ambulancepersoneel", aldus Brouwer in Tubantia.

FC Twente in een reactie weten te balen van het gedrag van een groepje supporters. "Voor ons is het onacceptabel dat veiligheidspersoneel van onze club en het aanwezige ambulancepersoneel gehinderd werden door enkele personen", stelt de club in een reactie. "Het verbaast ons dat dit is gebeurd. We hebben helaas vaker met reanimeren in en om het stadion te maken gehad en dit gedrag nooit geconstateerd. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met het slachtoffer."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen