Ter Avest geniet: "Hoop tegen Ronaldo in het veld te komen"

11 september 2018, 11:58

Na jarenlang een vaste waarde te zijn geweest bij FC Twente koos Hidde ter Avest afgelopen zomer voor een transfer naar het buitenland. Ondanks dat hij nog herstellende was van een enkelblessure tekende hij een verbintenis bij Udinese. Hij geniet van het leven in Italië.

De 21-jarige verdediger wacht nog op zijn debuut, maar heeft het toch prima naar zijn zin. Udinese is een geschikte club voor hem. "Hoewel ze deze zomer een speler voor 20 miljoen hebben gekocht van Juventus, investeert Udinese vooral in jonge talenten", vertelt Ter Avest aan Tubantia. "Het is hier allemaal wel een stukje groter dan in Nederland. Alleen op de media-afdeling van de club werken al zeven mensen. Er is ook veel meer aandacht van de pers. Ze filmen hier trouwens ook voor de wedstrijd in de kleedkamer, daar moest ik wel even aan wennen."

Udinese zet geen haast achter het debuut van Ter Avest, die inmiddels helemaal fit is na lang in de lappenmand te hebben gelegen. "De club heeft in de eerste besprekingen duidelijk aangegeven wat voor plan ze met me hadden", zegt hij. "Ze willen me rustig brengen en eerst laten rijpen. Omdat ik niet speelfit was, had ik van de eerste periode niet zulke grote verwachtingen. Daarom ben ik ook prettig verrast dat ik vanaf de eerste speeldag al bij de wedstrijdselectie zat. Ik wacht nog op mijn debuut, maar dit is al meer dan ik op voorhand gedacht had. Ergens in oktober spelen we tegen Juventus, dan hoop ik Ronaldo in het veld tegen te komen haha…"

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen