Tuchel wil Rabiot niet laten gaan bij Paris Saint-Germain

11 september 2018, 16:32

Thomas Tuchel is niet van plan om Adrien Rabiot zonder slag of stoot te laten vertrekken. De trainer van Paris Saint-Germain is zeer gecharmeerd van de 23-jarige Fransman, die in verband wordt gebracht met een overgang naar FC Barcelona. Rabiot heeft in Parijs nog een contract tot volgend jaar zomer en zou dus aan het einde van het seizoen gratis de deur uit kunnen lopen.

De 45-jarige Duitse oefenmeester hoopt echter dat Rabiot zijn contract in Parijs verlengt. "Hij is de club altijd trouw gebleven. Sinds ik hier ben, heeft hij nog geen enkele trainingssessie gemist. Rabiot is in staat om zich aan elk systeem aan te passen. Als hij fit is, dan is hij essentieel voor onze plannen", zegt hij in Franse media.

"Hij is een speler die uit de eigen jeugdopleiding komt en veel potentie heeft. Het is belangrijk dat we zulke spelers in huis hebben", besluit Tuchel. Rabiot maakte in het seizoen 2012/2013 zijn debuut in het shirt van PSG. De technisch begaafde middenvelder speelde tot nu toe totaal 140 competitieduels voor de club uit de Franse hoofdstad.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen