Doelpunt Rashford genoeg voor minimale zege Engeland

11 september 2018, 23:10

Marcus Rashford heeft Engeland dinsdagavond aan een oefenzege op Zwitserland gewonnen. De twintigjarige aanvaller van Manchester United maakte vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Tegen Spanje (1-2) maakte Rashford zaterdag ook al de enige Engelse treffer.

Veel stond er in het King Power Stadion te Leicester niet op het spel. Dat was voor bondscoach Gareth Southgate de aanleiding om wat andere spelers aan het werk te zien. Door blessures ontbraken Dele Alli en Luke Shaw. Onder meer Harry Kane, John Stones en Kieran Trippier begonnen de wedstrijd op de bank.

Zij zagen Zwitserland in de eerste helft het betere van het spel hebben. De Zwitsers maakten afgelopen zaterdag al een ijzersterke indruk door IJsland met 6-0 over de knie te leggen. Het lukte Zwitserland echter niet om de Engelse doelman Jack Butland te passeren. De Engelsen, die niet bijster veel kansen kregen, scoorden eenmaal via Rashford. Hij schoot vrij raak bij de tweede paal na een knappe voorzet van Kyle Walker en kroonde zich tot matchwinner.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen