Brazilië overtuigt, Tagliafico met Argentinië doelpuntloos

12 september 2018, 07:34   Bijgewerkt: 12 september 2018, 07:49

Brazilië heeft de interlandperiode afgesloten met een uitstekende overwinnning op El Salvador. Dankzij Neymar, Philippe Coutinho, Richarlison (2x) en Marquinhos werd er dinsdagnacht met ruime cijfers gewonnen. Argentinië, met Ajacied Nicolas Tagliafico als aanvoerder, speelde doelpuntloos gelijk, terwijl Mexico zonder PSV-inbreng onderuit ging tegen de Verenigde Staten.

Richarlison maakte veel indruk bij zijn basisdebuut bij de Goddelijke Kanaries. Hetzelfde gold voor doelman Neto van Valencia, die helemaal zijn eerste minuten maakte als international. Binnen het half uur stond het al 3-0, dankzij een penalty van Neymar, een schot in de verre hoek van Richarlison en een schot van Coutinho. In de tweede helft begon het grote wisselen en hielden de bezoekers de score beperkt tot 5-0, dankzij een treffer in de korte hoek van opnieuw Richarlison en een kopbal van Marquinhos.

Argentinië speelde op bezoek tegen Colombia logischerwijs nog steeds zonder Lionel Messi, van wie de toekomst nog in het ongewisse is bij de natonale ploeg. Daardoor was het treffen in Colombia, waar Interim-coach Arturo Reyes op de bank zat, niet spannend: er werd namelijk niet gescoord (0-0). Bij de thuisploeg deed oud-Ajacied Davinson Sánchez negentig minuten mee.

Omdat bij Mexico PSV'ers Hirving Lozano en Érick Gutiérrez ontbraken, bleef ook daar de inbreng beperkt tot oud-Eredivisionisten. Fortuna Sittard-spits Andrija Novakovich bleef namelijk op de bank bij de Verenigde Staten, terwijl voormalig Vitessenaar Matt Miazga wél negentig minuten meedeed. Met hem in de ploeg maakte Tyler Adams, na een rode kaart voor de Mexicaan Ángel Zaldívar, na zeventig minuten het winnende én enige doelpunt (1-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen