Ajacied Jansen weet hoe je Sparta Praag kan verslaan

12 september 2018, 08:53

Ellen Jansen maakte deze zomer de overstap van FC Twente naar rivaal Ajax. Dat deed ze met name om in de Champions Legue te spelen: met de Amsterdammers plaatste ze zich voor het hoofdtoernooi, dat woensdagavond van start gaat, direct met een knock-outfae. De dubbele ontmoeting met Sparta Praag wacht: als het lukt om deze ronde door te komen, is dat voor het eerst in de clubhistorie van Ajax.

Jansen weet hoe het is om af te rekenen met de ploeg uit Praag: met FC Twente lukte het haar namelijk wel. "Er zijn nog een aantal spelers bij Sparta hetzelfde", analyseert de spits, die in haar eerste Eredivisie-duel afgelopen vrijdag meteen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338124/ajax-wint-van-zwolle-dankzij-aanwinst-jansen-ook-zege-twente/,_blank,twee doelpunten maakte], tegenover de [a,https://nos.nl/artikel/2250013-ajacied-jansen-ziet-kansen-in-champions-league-maar-baalt-van-hymne.html,_blank,NOS]. "Het is ook een ploeg met meer ervaring in dit soort duels dan wij."

Overigens wordt er bij het duel, dat om 19.00 op De Toekomst staat gepland, géén Champions League-hymne gedraaid. En dat vindt Jansen jammer. "Je droomt van het bekende deuntje, maar wij krijgen een ander melodietje. Heel jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen