Del Piero ziet in Dybala de ideale partner van Cristiano Ronaldo

12 september 2018, 09:35   Bijgewerkt: 12 september 2018, 09:42

Alessandro Del Piero vindt niet dat Juventus met Cristiano Ronaldo in de ploeg de grote favoriet is voor de Champions League-zege. Voor het clubicoon blijft dat Real Madrid. Verder ziet hij in Paulo Dybala de ideale partner van de Portugees voorin bij de Oude Dame en is hij benieuwd naar de verrichtingen van Kylian Mbappé.

"Cristiano is een buitengewone speler en heeft de mentaliteit die grootheden in de sport hebben", vindt Del Piero in Gazzetta dello Sport. "Juventus had zijn komst nodig, om over de hele wereld te groeien." Voor het komende Champions League-seizoen ziet de oud-spits Ronaldo, samen met Lionel Messi, nog altijd als de grote uitblinkers.

"Al ben ik ook erg benieuwd naar Kylian Mbappé. En ik vind dat we Dybala te snel vergeten: ook hij is een absolute topspeler", aldus Del Piero, die denkt dat de Argentijn uitstekend kan samenspelen met Cristiano Ronaldo. "Dybala kan een van de dragende spelers van Juventus worden."

Ook ging Del Piero, die vandaag (woensdag) exact 25 jaar gelden debuteerde in het eerste team van Juventus, in op de verrassende transfer van Gianluigi Buffon naar Paris Saint-Germain. "Toen ik Juve verliet, kon ik destijds naar Celtic. Ik had alleen al besloten om Europa te verlaten, gelukkig maar. Ze stonden een seizoen later meteen tegen elkaar. Als dat dit keer ook zo is in de Champions League, zal ik tegen Buffon vechten."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen