Van Dijk begint sterk en is Speler van de Maand bij Liverpool

12 september 2018, 16:29

Virgil van Dijk heeft de lijn van zijn goede debuutperiode bij Liverpool moeiteloos doorgetrokken naar het nieuwe seizoen. De verdediger speelde drie duels in augustus en maakte daarin grote indruk. Hij is daardoor uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus bij zijn club.

Dat meldt Liverpool woensdag op de eigen website. Naast Van Dijk waren ook Sadio Mané en Mohamed Salah genomineerd, maar zij waren niet opgewassen tegen de Nederlander. Van Dijk speelde drie duels in augustus en sloot alle duels winnend af. Sterker nog: hij bleef met zijn team zonder tegengoals tegen West Ham United, Crystal Palace en Brighton & Hove Albion in de Premier League.

"Ik wil alle fans bedanken die op me hebben gestemd", zegt Van Dijk in een reactie. "Het was een geweldige maand voor de ploeg en mijzelf. Het is voor het eerst dat ik deze prijs win bij Liverpool en daar ben ik heel blij mee. Ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken en dat we goede resultaten blijven halen. Toch wil ik niet alleen met de eer strijken, omdat we het altijd met de hele ploeg doen."

Van Dijk kan met Liverpool zaterdag aan de bak bij de Premier League-hervatting. Liverpool reist dan af naar Tottenham Hotspur.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen