De Mos gelooft in Champions League-kansen Ajax én PSV

12 september 2018, 17:38

Het Nederlandse voetbal heeft met Ajax en PSV dit seizoen twee ploegen in de Champions League. Een mooi gegeven, maar volgens Aad de Mos kan het nog mooier worden. De oud-trainer gelooft namelijk absoluut in overwintering voor de teams.

Ajax neemt het op tegen Bayern München, Benfica en AEK Athene. "Thuis tegen AEK Athene beginnen, beter kan het niet. Dat zijn drie punten", zegt De Mos tegen Veronica. "Ze gaan met Bayern München knokken om de eerste plaats. Of ze Bayern kunnen hebben? Ze kunnen in de thuiswedstrijden verrassen, maar ook in uitduels kunnen ze ondeugend zijn."

PSV heeft het met FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale loodzware getroffen. Toch maakt de landskampioen volgens De Mos wel een kans. "PSV is altijd heel ondeugend in de Champions League, dat hebben ze al meerdere keren laten zien. Ze kunnen overwinteren. De selectie is sterker geworden. Ik zie ze in de thuiswedstrijden goede resultaten halen en punten pakken. Dan kom je een heel eind. Ze gaan zeker door in de Europa League."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen