Maher tekent bij AZ en keert terug op het oude nest

12 september 2018, 17:55

Witte rook uit Alkmaar, waar AZ en Adam Maher elkaar hebben gevonden in een overeenkomst. De middenvelder was clubloos sinds zijn vertrek bij FC Twente en gaat weer voetballen bij zijn voormalig werkgever. Maher heeft woensdag een contract getekend tot en met het einde van dit seizoen.

Maher doorliep de jeugdopleiding in Alkmaar en brak door in het eerste elftal. Hij won de beker met AZ en verkaste in 2013 naar PSV. Zijn periode daar liep uit op een teleurstelling. De international droeg vervolgens ook nog de shirts van het Turkse Osmanlispor en FC Twente. Nu is hij dus terug op het oude nest. "Het gevoel was vanaf dag één eigenlijk al goed", zegt een tevreden Maher op de clubwebsite. "Ik ben blij dat ik weer terug ben. Ik wil de concurrentiestrijd aangaan. Daarmee maak je elkaar sterker."

Directeur Voetbalzaken Max Huiberts heeft de afgelopen tijd kunnen zien dat Maher het voetballen nog niet verleerd is. "Adam is een speler die we allemaal erg goed kennen", vertelt hij. "Hij heeft bij ons meegetraind en laten zien dat hij nog steeds erg goed kan voetballen. Uiteindelijk was er van beide kanten de wens om toch weer met elkaar in zee te gaan. Dat is gelukkig gelukt."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen