Van Persie over Oranje: "Wordt een heel moeilijk verhaal"

13 september 2018, 19:54

De kans dat Robin van Persie het Oranje-shirt nog eens zal aantrekken, is bijzonder klein. Dat denkt de aanvaller van Feyenoord zelf althans. De routinier verwacht dat zijn optreden tegen Frankrijk van vorig jaar zijn laatste wedstrijd in het shirt van het Nederlands elftal zal zijn.

Vorig jaar, op 31 augustus 2017, speelde Van Persie mee tegen Frankrijk (4-0 verlies). Dat was vooralsnog zijn laatste interland. Hij verwacht niet meer terug te keren in het shirt van Oranje. "Ik zal nooit bedanken, maar de bondscoach is vrij duidelijk geweest, ook in de media'', zegt de aanvaller tegen FOX Sports. "Dus dat wordt een heel moeilijk verhaal. Ik ga er niet vanuit dat ik nog word opgeroepen. Maar ik sta er wel voor open.''

Nu Van Persie niet meer met Oranje op pad is, heeft hij tijd voor andere zaken. "We waren bij Feyenoord een paar dagen vrij. Op vrijdag en zaterdag ben ik bij het hockeyen en paardrijden van mijn dochtertje wezen kijken, op zaterdag en zondag was er een voetbaltoernooi van mijn zoon. Dat heb ik allemaal kunnen kijken, waar ik dat voorheen allemaal moest missen. Dat bevalt me ook heel erg, maar you never know."

Dat de aanvaller het voetballen nog niet verleerd is, blijkt dit seizoen wel. Van Persie werd donderdag uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus van de Eredivisie.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen