Cambuur speelt kraker: "Team krijgt boost van overwinningen"

13 september 2018, 21:02

De schwung zit er lekker in bij SC Cambuur, dat op de eerste speeldag gelijkspeelde bij NEC en vervolgens drie zeges noteerde in de Eerste Divisie. De ploeg bezet de tweede plaats met tien punten uit vier duels en staat gedeeld eerste in de periode. Vrijdag wacht de wedstrijd tegen Telstar.

Ook die ploeg is nog foutloos in de periode, met zes punten uit twee wedstrijden. Cambuur-trainer René Hake is positief over de tegenstander. "Dat geeft in ieder geval aan dat ze steeds meer op elkaar ingespeeld raken en dat ze een zeer geduchte tegenstander zijn. Achterin en op het middenveld hebben ze het behoorlijk in tact weten te houden en de nieuwe jongens voorin hebben ook laten zien dat ze wat kunnen. We zullen ze zeker niet onderschatten", zegt de coach op de clubwebsite.

Net als Telstar is ook Cambuur in goede vorm. De laatste drie wedstrijden leverden allemaal drie punten op. "Ja, natuurlijk is dat goed voor de sfeer", zegt Hake. "Er wordt veel gelachen en het vertrouwen krijgt altijd een boost van overwinningen. Daardoor zie je ook dat de spelers met meer lef gaan voetballen. Maar we houden elkaar ook zeker scherp en moeten juist nu bij de les blijven."

De wedstrijd Cambuur - Telstar gaat zeker door, zo maakte de club uit Leeuwarden al bekend.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen