Gisteren gemist: gevolgen van politiestaking, Telgenkamp mokt

14 september 2018, 00:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 13 september.

Overzicht: deze wedstrijden gaan sowieso wél door

Het Nederlandse profvoetbal verkeert deze dagen in onduidelijkheid in verband met de landelijke politiestakingen. Van veel duels is het doorgaan nog niet zeker, maar van een behoorlijke groep wedstrijden ook wel. Deze duels gaan dit weekend sowieso door.

Overmars over Barça-bod op De Jong: "Was niet voldoende"

Er is al bijzonder veel gezegd en geschreven over een eventuele transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona. Feit is dat de overstap van de middenvelder afgelopen zomer niet rondkwam, tot tevredenheid van Ajax. Volgens Marc Overmars was het bod van Barcelona in de zomer gewoon niet voldoende.

Van Persie over Oranje: "Wordt een heel moeilijk verhaal"

De kans dat Robin van Persie het Oranje-shirt nog eens zal aantrekken, is bijzonder klein. Dat denkt de aanvaller van Feyenoord zelf althans. De routinier verwacht dat zijn optreden tegen Frankrijk van vorig jaar zijn laatste wedstrijd in het shirt van het Nederlands elftal zal zijn.

Twente in onzekerheid: "Gaan er vanuit dat er gespeeld wordt"

Het zal lange tijd onduidelijk blijven of FC Dordrecht tegen FC Twente vrijdagavond wel door kan gaan. De burgemeester van Dordrecht laat pas vrijdagmiddag weten of er gespeeld mag worden. Twente-trainer Marino Pusic probeert zich er niet mee bezig te houden.

Telgenkamp baalt op Emmen-bank: "Wil eerste keeper zijn"

Dennis Telgenkamp is uitermate positief over de kwaliteiten van collega Kjell Scherpen, maar vindt dat hij de eerste keeper van FC Emmen moet zijn. De afgelopen drie seizoenen stond de ervaren sluitpost onder de lat in Drenthe, maar dit seizoen moet hij genoegen nemen met een reserverol.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen