El Khayati: "Ik zou bij Feyenoord of PSV zeker niet misstaan"

14 september 2018, 07:31

Nasser El Khayati verdiende afgelopen zomer géén transfer bij ADO Den Haag en omdat de middenvelder zijn lijn van afgelopen seizoen doortrok, is hij inmiddels de topscorer van de Eredivisie. En dus denkt de 29-jarige voetballer dat hij hogerop had gekund. "Als ik kijk naar Feyenoord en PSV, dan zou ik daar zeker niet misstaan", vertelt hij.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat de huidige topscorer van Nederland met zes doelpunten uit vier duels in op de afgelopen transferzomer. Daarin liep hij een transfer mis, dus hoopt hij op de toekomst. "Het moet straks wel concreet worden, anders denk ik aan het buitenland", legt El Khayati uit. Al verwacht hij geen winterse transfer: "Ik ga er tot nu toe vanuit dat ik dit seizoen bij ADO blijf."

Aangezien hij al over de helft van zijn seizoenstotaal van afgelopen seizoen is, wil hij zijn totaal van elf treffers graag evenaren. Ook met ADO Den Haag zou hij graag een nog mooier jaar krijgen dan het vorige was. Een stunt tegen PSV komend weekend zou daarom erg mooi zijn, al was het alleen al om aan PSV te laten zien dat hij het wél kan.

"Omdat ik er niet ben doorgebroken", verklaart hij zijn gevoelens. "Ik heb genoeg kansen gehad. Zo mocht ik als jeugdspeler met de beloften meedoen en heb ik onder Sef Vergoossen met het eerste elftal meegetraind." Daarom wil hij zaterdagavond in Den Haag aan de Eindhovenaren laten zien dat hij het wél kan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen