Lukaku steunt bekritiseerde Mourinho: "Hij vecht voor zijn spelers"

14 september 2018, 09:46

José Mourinho mag dan wel flink onder vuur liggen in de Engelse pers, aanvaller romelu Lukaku staat nog altijd  volledig achter de Portugees. In aanloop naar het duel met Watford in de Premier League stak de Belg de loftrompet over zijn trainer bij Manchester United. "Hij is een echte winnaar."

Dat vertelde de aanvaller tegenover de BBC. "Mourinho is echt. Hij zal zijn echte emoties altijd laten zien. Als hij boos is, dan is hij boos", legt Lukaku uit. En dat is volgens hem anders dan andere managers, die zich tijdens persconferenties vaak anders voordoen dan ze daadwerkelijk zijn. "Ik begrijp niet dat mensen zijn oprechtheid niet kunnen waarderen."

Volgens Lukaku ligt Mourinho in de groep bovendien ook nog altijd erg goed. "Ik heb een goede relatie met hem. Hij brengt mij aan het lachen en laat andere jongens lachen. Hij is een familieman en vecht voor zijn spelers. Mensen moeten dat leren waarderen."

Na vier duels in de Engelse competitie heeft Manchester United slechts zes punten verzameld. Daardoor ligt Mourinho onder vuur bij de Engelse pers, al gaf de zege op Burnley (0-2) hem wel iets meer lucht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen