Mazraoui ambassadeur Ajax Jonge Schare: "Een hele eer"

14 september 2018, 10:08

Noussair Mazraoui is de nieuwe ambassadeur van Ajax Jonge Schare, dat deel uitmaakt van de supportersvereniging van Ajax. De rechtsback neemt het stokje over van Matthijs de Ligt. "Het is een hele eer. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren", zegt de kersverse ambassadeur.

De jonge leden van Ajax Jonge Schare maken ieder seizoen kans op prijzen en dit seizoen een meet and greet met de rechtsback van de Amsterdammers. De eerste prijs is bekend. "Ik geef alvast een paar Adidas schoenen weg met handtekeningen", zegt hij tegen Ajax Life.

De Marokkaans international zegt dat hij in zijn jeugd het een en ander heeft moeten laten om profvoetballer te worden. "Ik kon niet zo veel buiten zijn met vrienden. Ik trainde vaak. Maar ook dingen als schoolfeestjes liet ik vaak aan mij voorbij gaan. Ik leverde een stukje van mijn sociale leven in om te slagen als profvoetballer."

Nu hij is doorgebroken in het eerste elftal, merkt Mazraoui dat er vaker over hem wordt geschreven. "Af en toe lees ik artikelen of meningen op sociale media. Of de reacties op mijn Instagrampagina. Sommige reacties zijn leuk, andere minder leuk. Dat hoort er tegenwoordig een beetje bij, denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen