Wedstrijden in profvoetbal gaan door na akkoord politie-cao

14 september 2018, 12:13   Bijgewerkt: 14 september 2018, 12:27

Er wordt het komend weekend 'gewoon' gevoetbald in de Eredivisie en Eerste Divisie. De aangekondigde politiestaking is voorlopig van de baan, meldt de NOS. Er is een akkoord bereikt tussen de verenigde politiebonden en de overheid over een nieuwe politie-cao. Hierdoor kan de veiligheid rond alle wedstrijden worden gegarandeerd.

De politiebonden hadden agenten opgeroepen om gedurende het weekend alleen te reageren op spoedgevallen. Hierdoor kwam het doorgaan van de wedstrijden in het profvoetbal in het geding. Meer dan de helft van de wedstrijden zou ondanks de politiestaking alsnog doorgang vinden. In de Eredivisie was alleen nog de topper tussen AZ en Feyenoord een twijfelgeval.

In de Eerste Divisie was wat meer onduidelijkheid over het doorgaan van enkele wedstrijden, maar de clubs weten nu waar ze aan toe zijn. Vrijdag staat het gros van de wedstrijden op het tweede Nederlandse profniveau in de planning. De vijfde speelronde van de Eredivisie gaat door de interlandperiode zaterdag pas van start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen