De Jong wil publiek vermaken: "Meer drang naar voren"

14 september 2018, 13:53

Het winnen van wedstrijden staat altijd voorop, maar Henk de Jong wil meer. De trainer van De Graafschap wil het publiek het komend weekend vermaken. Zaterdag staat in De Vijverberg het duel met VVV-Venlo op het programma.

"Ik wil meer drang naar voren zien, daar zijn we de hele week mee bezig geweest", zegt De Jong tegen De Gelderlander. "Wij gaan voor de overwinning. Het zou fantastisch zijn om na vijf wedstrijden op zeven punten te staan. Maar het zal een lastige wedstrijd worden, VVV heeft een stugge ploeg. Ze zijn goed in de omschakeling, daar moeten we voor oppassen."

De Jong verklapt alvast dat hij met Jordy Thomassen gaat starten. "Jordy is een harde werker en wil graag naar de goal, dat zien supporters van De Graafschap graag. Hij zorgt voor power en extra body", aldus De Jong. Door de entree van Thomassen begint Youssef el Jebli op de bank.

De Graafschap staat na vier wedstrijden op de twaalfde plaats in de Eredivisie. VVV-Venlo, dat een punt meer heeft, bevindt zich op plek negen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen