Langeler kijkt naar Jong Oranje: "Uitslagen liegen niet"

14 september 2018, 14:36

Het is Jong Oranje tot grote teleurstelling van Art Langeler niet gelukt om een EK-ticket te veroveren. De Nederlandse beloften verloren dinsdag van Jong Schotland, waardoor deelname aan de eindronde nagenoeg uitgesloten is. Langeler was tot voor kort bondscoach van Jong Oranje en steekt de hand in eigen boezem.

In mei stopte Langeler als bondscoach om als directeur voetbalontwikkeling aan de slag te gaan bij de KNVB. "Onder mijn leiding is er gelijkgespeeld tegen Engeland en Oekraïne en verloren van Schotland. Bovendien ben ik gedurende de cyclus van baan geswitcht, wat ook nooit erg bevorderlijk is voor een team", aldus Langeler in een blog op OnsOranje

Jong Oranje heeft alleen nog een theoretische kans op een toegangsbewijs. "Er zijn hiervoor natuurlijk allerlei oorzaken aan te wijzen, maar uitslagen liegen niet", vervolgt Langeler. "Het is niet zo gegaan als we gehoopt dan wel verwacht hadden. In oktober moeten we de cyclus goed afsluiten en dan kan Erwin (van de Looi, red.) beginnen met het 'nieuwe' Jong Oranje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen