Blind over kritiek: "Ik vond het vooral erg overdreven"

14 september 2018, 16:47

Daley Blind vindt dat hij de afgelopen periode buitensporig veel kritiek heeft gekregen op zijn verdedigende kwaliteiten. De Ajax-verdediger maakte bij het Nederlands elftal zowel tegen Peru als Frankrijk een weifelende indruk, wat voor sommige critici aanleiding was om hem te bekritiseren. Erik ten Hag pareerde die kritiek al, Blind doet nu ook zijn zegje.

In aanloop naar het duel met FC Groningen wordt Blind gevraagd naar de kritische geluiden. "Ik vond het vooral heel erg overdreven. Veel mensen praten elkaar na. Dat vind ik jammer, het is ook niet nodig", aldus de recordaankoop van Ajax tegenover FOX Sports. "Ik wil er eigenlijk niet te veel over zeggen, er is al genoeg over gepraat en van de media win je het toch niet."

Ten Hag zei eerder dat het nergens op slaat wat 'de zogenaamde kenners uitkramen'. "Het heeft helemaal geen zin om de strijd aan te gaan en over en weer te vuren", vervolgt Blind. "Iedereen is vrij om zijn mening te geven en als iemand er een goed gevoel bij heeft om zoiets te zeggen, vind ik dat prima. Het is niet leuk, maar het hoort erbij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen