Lopetegui vindt wedstrijd van Barça in VS competitievervalsing

14 september 2018, 20:10

De voorbije weken draait het in voetbalminnend Spanje vooral om de plannen van La Liga. De Spaanse bond wil ondanks protesten van spelers en trainers dit seizoen een competitiewedstrijd in de Verenigde Staten afwerken om Spaans voetbal populairder te maken in Noord-Amerika. Real Madrid-trainer Julen Lopetegui denkt er het zijne van: "Ik ben voor een competitie waarin alle omstandigheden gelijk zijn."

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de wedstrijd tussen Girona en FC Barcelona begin volgend jaar in Miami afgewerkt. La Liga heeft deze week toestemming gevraagd, met steun van beide ploegen. Real Madrid is er echter minder blij mee, omdat Barça op papier een uitwedstrijd speelt maar in de VS meer supporters trekt dan het kleine Girona.

Real-coach Julen Lopetegui deed op de persconferentie ter voorbereiding van de competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao ook even zijn zegje: "We moeten allemaal onder dezelfde omstandigheden spelen, in dezelfde stadions. Ik ben voor een competitie waarin alle omstandigheden gelijk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen