Vormer helpt Brugge aan miraculeuze ontsnapping

14 september 2018, 22:55

Club Brugge heeft in extremis puntverlies afgewend in België. De Blauw-Zwarten, met Ruud Vormer, Arnaut Danjuma Groeneveld en Stefano Denswil in de basis en Sofyan Amrabat op de bank, wonnen dankzij een pingel in de 98e minuut. Vormer was met een assist belangrijk bij de gelijkmaker.

Hoewel Brugge met een trio aan Nederlanders aan de wedstrijd begon, was het een landgenoot in dienst van Lokeren die zich het eerst liet zien. Guus Hupperts, voormalig buitenspeler van Roda JC, AZ en Willem II, stond aan de basis van de openingstreffer van Dorde Jovanovic: 0-1.

De thuisploeg toonde veerkracht en kwam met dank aan Vormer langszij. De international zag Benoît Poulain uit een corner van zijn voet raak koppen. In extremis werd er vervolgens nog gewonnen. Minuut 98 stond op de klok, toen Jelle Vossen vanaf elf meter de drie punten in Brugge hield.

Door de miraculeuze ontsnapping gaat Club met vertrouwen het eerste Champions League-duel tegen Borussia Dortmund tegemoet. Ook in de Jupiler Pro League betekent het goed nieuws. Club blijft koploper en heeft nu vijf punten voorsprong op Genk, dat later dit weekend nog in actie komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen