Bijen gevierde man bij Twente: "Dan is dat heel fijn"

14 september 2018, 23:15

Peet Bijen was misschien wel de meest gevierde man aan de kant van FC Twente. De verdediger vertoefde de afgelopen weken op de reservebank, maar moest vanwege blessures opdraven tegen FC Dordrecht. Prompt zorgde de centrale verdediger voor de openingstreffer: "Dit voelt heel goed, geweldig."

De blijdschap na afloop was groot bij Bijen. Tegen RTV Oost doet hij na afloop van de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (0-2): "Dit voelt heel goed, geweldig. Als je er even naast hebt gestaan en je speelt zo'n wedstrijd, dan is dat heel fijn"

Bijen eiste na twintig minuten een plek in de spotlights op. Hij scoorde na een vrije schop van Aitor Cantalapiedra. Hij blijft nuchter als hij over de goal vertelt. "Die bal die viel daar en ik stond op de goede plek."

Over de tweede helft is Bijen niet tevreden. Hij merkte dat zijn ploeg het lastig kreeg toen Dordrecht met een extra spits ging spelen. "Daar kregen wij niet echt de grip op. Maar we stonden goed en vergaten uiteindelijk de score uit te bouwen. Dat is iets waar we aan moeten werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen