Slechtste start ooit voor Eindhoven na vijfde nederlaag

15 september 2018, 09:00

Vijf gespeeld, nul punten. Dat is de status van FC Eindhoven in de Eerste Divisie. De ploeg van trainer David Nascimento evenaarde met de belabberde competitiestart ook nog een clubrecord. Niet eerder verloor de ploeg uit de Lichtstad vijf duels op rij vanaf de start van het seizoen.

Niels Raaijmakers, in het vrijdag met MVV verloren thuisduel verkozen tot man of the match, baalt er uiteraard stevig van. "Dit is zó zuur", zegt de aanvaller voor de camera van FC Eindhoven TV. "We waren wéér de bovenliggende partij en creëerden wéér veel kansen, maar we maken ze wéér niet af. Op een gegeven moment krijg je dan onnodig een goal tegen en loop je weer achter de feiten aan."

Wat enigszins perspectief biedt, is het feit dat de blauw-witten telkens slechts met één of twee goals verschil verloren. Vrijdagavond had het stuivertje tegen MVV ook zomaar de andere kant op kunnen vallen. Of er op korte termijn verbetering komt in de prestaties van Eindhoven, valt te bezien. De komende weken volgt een loodzwaar programma, met uitwedstrijden tegen Roda JC, Jong Ajax en NEC. Tussendoor komt FC Twente op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen