Nieuwe klap Atlético: Eibar pakt punt in Madrid

15 september 2018, 15:13   Bijgewerkt: 15 september 2018, 16:19

De vierde La Liga-wedstrijd van Atlético Madrid heeft voor de rood-witten derde keer puntverlies opgeleverd. De Madrilenen gingen in eigen huis tegen het laaggeklasseerde Eibar lelijk op hun gezicht: 1-1. Real Madrid en FC Barcelona kunnen door het nieuwe slippertje van Diego Simeone en co de voorsprong al uitbouwen naar zeven punten.

In Madrid kregen onder meer Diego Costa en Antoine Griezmann kansen genoeg om Atlético weer eens een overwinning te bezorgen. De laatste driepunter dateerde toch al van 25 augustus, toen Rayo Vallecano in eigen huis moeizaam met 1-0 werd verslagen. Daarvoor speelde het met 1-1 gelijk op bezoek bij Valencia, terwijl een uitbeurt bij Celta de Vigo een 2-0 nederlaag opleverde.

Ook tegen Eibar wilde het maar niet vlotten. De verdediging stond lange vanouds goed, maar voorin lieten de mannen van Simeone het afweten. Plots was daar de 87e minuut, toen Sergi Enrich Atlético-doelman Jan Oblak verschalkte en daardoor voor een nieuwe klap voor Atlético zorgde: 0-1. In extremis werd een blamage afgewend, want in de derde minuut van de blessuretijd zorgde nota bene debutant Borja voor een late gelijkmaker.

Dankzij de goal van Enrich nam Eibar een puntje mee naar huis en loopt de Madrileense formatie niet bepaald over van vertrouwen. En dan was dinsdag ook nog de uitwedstrijd tegen AS Monaco in de Champions League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen