Barcelona doorstaat CL-generale tegen Sociedad

15 september 2018, 18:15

FC Barcelona blijft zonder puntverlies in La Liga. De grootmacht, die dinsdag PSV ontvangt in de Champions League, keek tegen Real Sociedad lange tijd tegen een achterstand aan. Twee goals in korte tijd van Luis Suárez en Ousmane Dembélé zorgde na rust voor de Catalaanse winst: 1-2

Met een balbezitpercentage van 70% leek het op papier een normale middag voor Barcelona. Dat bleek allerminst het geval, want de gastheren van Sociedad kwamen al snel op voorsprong. Centrale verdediger maakte in de twaalfde minuut de 1-0 en daardoor konden Lionel Messi en co aan de bak.

Dat gebeurde in eerste instantie niet, want Sociedad kreeg meer dan voldoende kansen op meer goals. De 2-0 bleef uit en vervolgens sloegen de Catalanen genadeloos hard toe. Na dik een uur spelen zorgden Luis Suárez en Ousmane Dembélé in kort tijdsbestek voor de 1-2 eindstand.

De moeizame overwinning betekent wel dat de Catalanen nog altijd foutloos zijn in La Liga. Real Madrid kan, als het zondagavond wint, op gelijke hoogte komen met de aartsrivaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen