Winststreak Watford ten einde: Manchester United te sterk

15 september 2018, 20:33

Manchester United heeft een kleine en moeizame overwinning geboekt op stuntploeg Watford. De topclub uit Manchester won met 1-2 en blijft daardoor een beetje in de buurt van de topploegen. De ploeg van Nederlander Daryl Janmaat - die na zeventig minuten werd gewisseld - liet voor het eerst punten liggen in de Premier League.

De equipe van José Mourinho kende een matige seizoenstart, met zes punten uit de eerste vier wedstrijden. Tegen Watford was de start wel uitstekend: Romelu Lukaku en Chris Smalling zorgde met treffers vlak voor rust voor een comfortabele 0-2 ruststand.

Watford kreeg zo nu en dan kansen op goals, maar bleek niet bij machte om het United de hele tijd lastig te maken. De ploeg, die de eerste vier potjes won, scoorde nog wel tegen via Andre Gray. Een nieuwe stunt zat er voor Daryl Janmaat en zijn ploeggenoten niet in. Ook niet toen Nemanja Matic in de slotfase met een rode kaart naar de catacomben moest. 

Door de overwinning van United stijgen de mannen van Mourinho naar plek acht in de Engelse competitie. Watford staat nog altijd op een razend knappe vierde stek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen