Groenendijk na afgang tegen PSV: "Dit is een absoluut dieptepunt"

15 september 2018, 21:15

Alfons Groenendijk had een zware avond als trainer van ADO Den Haag. Vanaf de zijkant kon de trainer niets anders doen dan toekijken hoe zijn ploeg naar de slachtbank werd geleid door PSV. Desondanks hield hij zijn boosheid enigszins onder controle na het duel. "Dit is een absoluut dieptepunt in mijn tijd bij ADO", sprak de trainer.

Tegenover FOX Sports ging hij in op de 0-7 (!) nederlaag. "PSV heeft meer kwaliteit, maar wij hebben drie goals weggegeven. We zijn nog nooit zo door de ondergrens gezakt, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij ADO. We hebben hele mooie dingen beleefd met elkaar, maar dit was een absoluut dieptepunt", vond Groenendijk. "Bij vlagen ging het te snel voor ons, dan ben je overal te laat. Althans, zo leek het."

En dus was de score uiteindelijk 0-7, al had dat volgens Groenendijk niet gehoeven. "We hebben op een gegeven moment gewoon opgegeven. Dat wil ik niet nogmaals meemaken en mag niet gebeuren. Dat heb ik ook nog niet eerder gezien bij ADO", aldus de coach. In de slotminuut scoorden de bezoekers namelijk nog tweemaal. "We zijn niet in de wedstrijd geweest. Het was een verloren avond, waar niet tegenaan te coachen valt."

Toch moet ADO Den Haag door, ondanks deze flinke tik. Groenendijk: "Er is altijd een nieuwe kans. In ons geval is dat volgende week. We hebben nu twee uitwedstrijden (Vitesse en Heerenveen, red.) waarin we ons moeten herpakken. Hier moeten we niet te lang in blijven hangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen