Van Bommel tevreden over PSV en debutant Gutiérrez

15 september 2018, 21:49   Bijgewerkt: 15 september 2018, 21:56

Mark van Bommel was zeer tevreden over wat PSV liet zien zaterdagavond tegen ADO Den Haag. Zijn ploeg won met liefst 0-7 en dat zorgde voor veel lachende gezichten bij de Eindhovenaren. De coach wilde na afloop niet één uitblinker aanwijzen. "Meerdere jongens hebben uitstekend gespeeld. Dit was gewoon top", glunderde de oefenmeester.

"We bleven afjagen, ook bij 6-0 en ook bij 7-0", toonde Van Bommel zich tevreden over het vertoonde spel. "Dit is de manier hoe we trainen en wat we graag willen zien. Ook de verdedigers waren zeer geconcentreerd, net als Jeroen Zoet. Hij krijgt weinig ballen als keeper, dan is het moeilijk om te staan als je er moet staan."

Verder ging Van Bommel in op het debuut van Érick Gutiérrez. "Die houdt wel van voetballen. Dat zie je, ook al heeft hij pas een aantal keer getraind. Aan hoe hij en bal verwerkt en passt, dat zie je na vijf minuten", aldus van Bommel. "Je probeert hem de speelwijze uit te leggen, maar dat gaat een stuk beter als hij in een elftal komt waarin het loopt. Dan is het makkelijk voetballen."

Dus gaat PSV met een goed gevoel naar het treffen met FC Barcelona komende week in de Champions League. Van Bommel blijft bescheiden en ambitieus over het duel in Catalonië. "We gaan er niet naar toe om met een kleine nederlaag naar huis te gaan. We hebben kansen, al zijn die niet zo groot. Natuurlijk willen we graag druk zetten, maar Barcelona kan zich daar onderuit voetballen. Zo eerlijk moet je zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen