Koster is blij met punt, Poldervaart hoopte op kortere wedstrijd

16 september 2018, 10:54

Bij alle Eredivisie-duels op de zaterdagavond vielen meerdere goals en ook bij Willem II tegen Excelsior was er spektakel. De Rotterdammers leken met 0-2 te gaan winnen, maar in de slotfase sleepte het thuisteam nog een punt uit het vuur. Adrie Koster spreekt van een terechte remise (2-2).

De coach zag dat zijn ploeg in de eerste helft van de wedstrijd tekort kwam. "In de eerste helft hadden we te weinig mensen in het strafschopgebied, het had wat opportunistischer gemogen", zegt Koster via de clubkanalen. "In de tweede helft hebben we dat aangepast. Achterin gingen we één op één spelen, we gooiden er een extra spits in en wisselden de flanken." Toch leek Willem II ondanks dat te gaan verliezen. "Na de 0-2 denk je: het is gespeeld. Maar we bleven erin geloven. Het is al met al een terechte uitslag."

Excelsior-trainer Poldervaart was uiteraard minder blij met de remise. "Van mij had de wedstrijd na 82 minuten afgelopen mogen zijn", zegt hij. "Willem II kan prachtig voetballen, maar wij ook. Helaas leveren we de overwinning in de slotfase in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen