Van Seumeren: "Vertrek De Jong persoonlijke nederlaag"

16 september 2018, 12:05

Het tijdperk van Jean-Paul de Jong is ten einde gekomen bij FC Utrecht, de oud-speler van de club werd voor de interlandperiode op straat gezet. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren betreurt het ontslag, maar is blij met Dick Advocaat.

Van Seumeren schoof zondag aan bij De Tafel van Kees en liet zich daar uit over de situatie. "Ik ben blij dat Dick bereid was om te komen", zei de grootaandeelhouder. "Dat Jean-Paul vertrekt vind ik jammer. Het is zo dat Jean-Paul en ik elkaar al lang en goed kennen. We hebben best een vriendschappelijke relatie, dus het is een pijnlijke zaak dat het niet gelukt is. Ik heb een trainer aangesteld die niet geslaagd is, dus dat kun je een persoonlijke nederlaag noemen. Het is net zo pijnlijk voor mij als voor Jean-Paul."

Met de ervaren Dick Advocaat, die steun krijgt van Zeljko Petrovic, is Van Seumeren blij. "Dick is een gifkikker met ervaring. We hebben veel buitenlandse spelers en Dick heeft in het buitenland gewerkt, dus dat is ook goed. Ik denk ook dat ons hij met zijn karakter heel goed uit deze situatie kan halen."

Maandag staat Advocaat voor het eerst op het trainingsveld bij Utrecht, dat zondag nog speelt tegen FC Emmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen