Rooney bekritiseert Memphis met opmerkelijke anekdote

16 september 2018, 14:55

Wayne Rooney zit in de herfst van zijn carrière en komt dit seizoen uit voor DC United. De 32-jarige aanvallende middenvelder kan terugkijken op een prachtige loopbaan en heeft dit weekend in een uitgebreid interview met The Daily Mail teruggeblikt op zijn tijd bij Manchester United. Hij kwam daarin met een opmerkelijke anekdote over Memphis Depay op de proppen. 

"We speelden uit tegen Stoke City en Memphis kwam er een kwartier voor tijd in. Door een fout van hem gaven we een doelpunt weg", vertelt Rooney. "Daardoor moest hij van Louis van Gaal een dag later met de reserves meedoen. Ik zei vervolgens in de kleedkamer tegen Memphis dat het moeilijk zou worden als hij steeds met opvallende kleren op de club zou komen. Ik vroeg hem om het sober te houden."

?Dat advies nam Memphis niet ter harte. "De wedstrijd was bij Altrincham en hij kwam daar aan in een Rolls Royce en droeg een rode leren jas en een cowboyhoed. Toen dacht ik: 'wat heeft het ook voor zin?'"

Memphis heeft via Instagram gereageerd op het verhaal van zijn oud-ploeggenoot. "Ik dacht dat we dit stadium waren gepasseerd", schrijft hij bij een foto van hem en Rooney. Eerder raakte de excentrieke aanvaller van Olympique Lyon al in opspraak in eigen land toen hij zich met een hoed bij Oranje meldde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen