Debutant Behich voelt zich meteen op gemak bij PSV

16 september 2018, 15:52

Niet alleen Érick Gutiérrez debuteerde zaterdagavond bij PSV, ook Aziz Behich speelde tegen ADO Den Haag zijn eerste wedstrijd voor de Eindhovenaren. De Australiër werd tien minuten voor het einde van de wedstrijd binnen de lijnen gebracht door Mark van Bommel. Met Behich binnen de lijnen liep PSV met twee late doelpunten uit naar 0-7.

Behich spreekt in gesprek met het televisiekanaal van PSV van een speciale avond. "Het kan niet mooier voor mij met deze bijzondere, overtuigende winst. Een om te blijven herinneren. Het is altijd lekker om te debuteren met winst", aldus de 27-jarige verdediger.

De Australiër werd na Gutiérrez en Donyell Malen binnen de lijnen gebracht. "Mark (van Bommel, red.) zei me dat ik moest warmlopen. Denzel (Dumfries, red.) had een pittige week met interlands achter de rug. En hij speelde vandaag ook goed. Ik denk dat de trainer hem wat rustgaf. Daardoor mocht ik mijn debuut maken. Daar ben ik hem dankbaar voor."

Zijn eerste weken in Eindhoven zijn hem goed bevallen. "In deze ploeg voel ik me erg op mijn gemak. We hebben een team met veel kwaliteit die ook talentvol is. Hopelijk trekken we deze lijn door. Het wordt een belangrijke week. Het vizier kan nu op de Champions League." PSV speelt dinsdag tegen FC Barcelona.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen