Janssen na domper: "Er is genoeg voor verbetering vatbaar"

16 september 2018, 18:40

Er is veel werk aan de winkel voor Dick Advocaat, zo werd zondag duidelijk. De zeventigjarige trainer begint maandag aan zijn klus bij FC Utrecht, dat in De Galgenwaard met 1-2 verloor van FC Emmen. "Er is genoeg voor verbetering vatbaar", concludeert aanvoerder Willem Janssen na de pijnlijke nederlaag.

Utrecht begon de wedstrijd niet eens zo slecht. De Domstedelingen kwamen door een doelpunt van Sander van de Streek snel met 1-0 voor. Vlak voor rust kreeg Urby Emanuelseon echter een rode kaart, waarna in de tweede helft de promovendus uit Drenthe twee keer scoorde. "Er is kwaliteit genoeg. Dat is het gekke. We laten het alleen te weinig zien. Het frisse is er niet en ook geen overtuiging of tempo", treurt Janssen in gesprek met de NOS.

De club uit Utrecht ontsloeg onlangs Jean-Paul de Jong, die door Advocaat vervangen wordt. "Na zo'n roerige week thuis verliezen van Emmen... Tja, dan zit je heel diep", gaat Janssen verder. De naam van De Jong werd in De Galgenwaard een aantal keer gescandeerd. "Mooi dat de waardering er is voor Jean-Paul, maar wij weten ook dat er naar ons gekeken wordt. Je laat jezelf dus gigantisch in de steek, we moeten hier heel snel uit komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen