West Ham United verovert eerste punten van het seizoen

16 september 2018, 19:58

West Ham United is na vijf speelrondes van de hatelijke nul af. De Londense club veroverde zondagmiddag op bezoek bij Everton de eerrste punten van het seizoen. Mede door twee doelpunten van Andriy Yarmolenko werden The Toffees met 1-3 verslagen.

Manuel Pellegrini heeft door de zege weer wat lucht. De Chileense trainer werd de afgelopen zomer naar Londen gehaald om de ambitieuze club naar successen in de Premier League te leiden. West Ham wil in het linkerrijtje meedraaien en versterkte zich met onder anderen Yarmolenko, Felipe Anderson en Jack Wilshere. De competitiestart verliep met nul punten uit vier duels echter dramatisch.

Om te voorkomen dat Pellegrini vroeg in het seizoen in de schopstoel terechtkwam, moest West Ham punten pakken. Dat gebeurde op Goodison Park mede door Yarmolenko. Hij opende de score op aangeven van Marko Arnautovic en krulde even later ook de 0-2 binnen. Gylfi Sigurdsson maakte voor rust de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker volgde niet. West Ham liep via Arnautovic na rust uit naar 1-3 en verzekerde zich daarmee van de eerste driepunter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen