Lozano klaar voor Barcelona: "Ik voel me fit en goed"

17 september 2018, 08:15   Bijgewerkt: 17 september 2018, 08:42

Hirving Lozano kijkt uit naar zijn debuut in de Champions League. Vorig seizoen kon de PSV'er, net in Eindhoven aangekomen, niet voorkomen dat Europees voetbal werd misgelopen. Ditmaal mag de Mexicaan aan de bak met opponenten als Internazionals en Tottenham Hotspur. Al begint het avontuur tegen de sterkste ploeg uit de poule: FC Barcelona. "Een van de grote clubs ter wereld."

Dat wist Lozano tegenover het Eindhovens Dagblad na de 0-7 overwinning op ADO Den Haag. "Ik voel me fit en goed. Dat we veel wedstrijden spelen, maakt me niet uit. Het is mooi dat we in deze grote competitie tegen zulke tegenstanders mogen spelen", vond Lozano, die in de Hofstad na ruim driekwart wedstrijd naar de kant werd gehaald door trainer Mark van Bommel.

Op dat moment had hij overigens al wel twee doelpunten gemaakt, waarvan eentje op aangeven van vriend Érick Gutiérrez. "Dat Érick Gutiérrez hier nu ook is, vind ik geweldig. We voelen elkaar goed aan", aldus Lozano. Zijn nieuwe ploeggenoot keek eerder ook al uit naar het duel in Catalonië. "We gaan er alles aan doen om daar een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen