Robben geniet van Ajax-talent: "Erg leuk om te zien"

17 september 2018, 10:02

Arjen Robben kijkt uit naar de Champions League-duels met Ajax. De ervaren aanvaller van Bayern München vindt het leuk om te zien dat er momenteel veel talent doorbreekt in de Johan Cruijff Arena. "Ik ken de jongens uit Amsterdam. Er is veel talent. Het doet me zeer goed dat te zien."

Dat vertelt de routinier op de website van de Bundesliga. In die competitie pakte Bayern München vooralsnog de volle buit uit drie duels, toch is het in de Champions League weer helemaal anders, weet Robben. "Het is een totaal ander spel", vindt hij. "Tegen Benfica moeten we oppassen voor slechte passes, want zij zijn heel gevaarlijk in de omschakeling. We moeten verdedigend hard werken, alleen dan kunnen we succesvol zijn."

Ajax is een van de andere ploegen in de poule van Der Rekordmeister. De huidige ontwikkelingen in Amsterdam doen Robben deugd, zeker omdat hij die lijn doorgetrokken ziet worden bij Oranje. "Het is erg leuk om naar ze te kijken. Ik kijk dan ook uit naar beide ontmoetingen met Ajax, maar we hebben eerst Benfica. Ook zij hebben een sterke ploeg."

Hoewel Robben inmiddels al 34 jaar is en veel heeft meegemaakt, is hij nog altijd enorm gemotiveerd én fit. "Ik probeer te genieten van elk moment. Het is een geluk om in een volle Allianz Arena te mogen spelen. Ik weet niet hoelang het nog duurt voor mij, maar ik heb niet het gevoel dat ik 34 ben. Ik voel me heel erg fit en hopelijk blijft dat ook nog lang zo."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen