Dekker zeer kritisch op PEC: "Het zag er niet uit"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 september 2018 – De seizoensstart van PEC Zwolle is bijzonder matig en zondagmiddag werd er opnieuw verloren door de ploeg, die deze zomer nog zoveel versterkingen kreeg. Middenvelder Rick Dekker was dan ook zeer ontevreden met het optreden van de formatie uit Overijssel tegen Vitesse (0-2). "De eerste helft was verschrikkelijk. Voor ons, voor het publiek, voor alles en iedereen. Het zag er niet uit."

Dekker zeer kritisch op PEC: "Het zag er niet uit"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelde hij tegenover RTV Oost over het voetbal van PEC Zwolle. "We kregen twee klotegoals tegen, het sloeg er nergens op. De tweede helft proberen we het opportunistisch met lange ballen. Dan gaat het iets beter, maar door de eerste helft geef je de wedstrijd al weg." En doelpunten vielen er niet en dus liep PEC al tegen de vierde nederlaag van dit seizoen aan. Alleen van FC Groningen (0-2) werd gewonnen. Tegen PSV, FC Utrecht en sc Heerenveen werd er verloren.

"Het begint vandaag bij onszelf. De warming-up zag er al niet uit, terwijl we echte een goede trainingsweek hebben gehad", baalde Dekker. "Ik had een goed gevoel over deze wedstrijd. Maar dan speel je zo, dat is echt ongekend." De middenvelder - die ook over zijn eigen spel overigens zeer kritisch was - hoopt dat er snel iets verandert bij de ploeg van John van 't Schip. "Ons strijdplan pakte verschrikkelijk uit. We hadden beter niet kunnen voetballen. Het heeft tijd nodig, maar zo schiet het niet op."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax, PSV en alle andere topploegen zien. Er is minimaal 2.000 euro aan prijzen te winnen!

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd