Doelpuntenmaker Burgzorg: "Moest de verdedigers gek maken"

17 september 2018, 13:50

Delano Burgzorg was een van de weinige lichtpuntjes van De Graafschap zaterdagavond tegen VVV-Venlo. De jonge aanvaller maakte namelijk zijn eerste doelpunt als profvoetballer in het betaalde voetbal en dat maakt hem - ondanks de nederlaag - trots. "Het was jammer van het resultaat, maar ik heb er wel van genoten"

Dat vertelt hij op de clubsite van De Superboeren. "De trainer kwam naar me toe en zei dat ik de verdedigers gek moest maken. Hij vroeg me alles te geven wat ik had. Ik viel wel goed in", aldus Burgzorg. Met een kopbal maakte hij vlak voor tijd de aansluitingstreffer en dat terwijl de buitenspeler niet bepaald een goede kopper is.

"Nee, totaal niet. Maar de bal kwam mooi op mijn hoofd. Ik hoefde alleen maar te knikken. Er zat genoeg snelheid aan de bal. Meer hoefde ik eigenlijk niet te doen", zei de doelpuntenmaker, die niet lang daarna de kans op de gelijkmaker gered zag worden door de keeper en vervolgens de paal. "Dit smaakt naar meer. Ik wil gewoon een basisplek veroveren."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen