PSG tegen Liverpool: "Twee beste aanvalslinies ter wereld"

17 september 2018, 23:06

Er staat dinsdagavond een kraker van jewelste op het programma in de Champions League. Liverpool, dat vorig seizoen de finale haalde, ontvangt op een zeer waarschijnlijk kolkend Anfield Road Paris Saint-Germain. Beide clubs zijn in eigen competitie nog puntenverlies. PSG-trainer Thomas Tuchel verwacht dan ook een prachtig duel.

"In mijn ogen kan een wedstrijd als deze nooit te vroeg komen", sprak Tuchel op de persconferentie van maandag. "Deze wedstrijd haalt het beste in ons naar boven. We zullen morgen in topvorm moeten zijn om een resultaat te halen. Je weet dat het altijd lastig is in uitwedstrijden tegen teams van Jürgen Klopp. De sfeer op Anfield is fantastisch, maar ik geloof erin dat wij een zeer gevaarlijke tegenstander kunnen zijn voor Liverpool."

Liverpool - PSG is de wedstrijd van twee geweldige aanvalslinies. Bij Liverpool spelen Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah, terwijl bij PSG Neymar, Edinson Cavani en Kylian Mbappé aan de aftrap staan. "Dit zijn mogelijk de twee beste aanvalslinies ter wereld", denkt PSG-captain Thiago Silva.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen