Arsenal ziet directeur Gazidis naar AC Milan verkassen

18 september 2018, 11:38

Arsenal neemt afscheid van algemeen directeur Ivan Gazidis. De beleidsbepaler werd al langere tijd in verband gebracht met AC Milan en zijn overstap is dinsdag beklonken. Dat bevestigen de clubs via de officiële kanalen. Milan kondigt hem aan als een 'directeur van wereldklasse'. 

De Zuid-Afrikaan werkte sinds 2009 voor Arsenal en vertrekt eind oktober bij de club. Op 1 december zal hij beginnen aan zijn dienstverband in Milaan. "Het was een eer om voor Arsenal te werken", reageert de directeur. Gazidis had afgelopen zomer een stevige vinger in de pap bij de aanstelling van Unai Emery. "Ik heb er alles aan gedaan om de club de nieuwe fase in te helpen. We hebben faciliteiten van wereldklasse en goede mensen aan boord. Ik heb enorm veel vertrouwen in de mensen die de club leiden."

De dagelijkse leiding wordt nu overgedragen aan Raul Sanllehi en Vinai Venkatesham. Sanllehi kwam in februari over van FC Barcelona, waar hij zestien jaar werkte, en is verantwoordelijk voor het voetbaltechnische gedeelte. Venkatesham werkt sinds 2010 bij Arsenal en heeft de leiding over alle commerciële activiteiten.

Pakt PSV de eerste Champions League punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen