Inter staat op uit de dood tegen Spurs in krankzinnig slot

18 september 2018, 20:58

In de poule van PSV speelden ook Internazionale en Tottenham hun eerste groepswedstrijd. Terwijl Christian Eriksen lange tijd voor de enige goal van de avond leek te tekenen, knokten de Italianen zich op wonderbaarlijke wijze alsnog terug: 2-1. Stefan de Vrij had een groot aandeel in de zege met een late assist.

Als coach Mark van Bommel samen met de PSV-selectie de beelden van zijn volgende twee tegenstanders bekijkt, zal hij goede hoop hebben. Het was een weinig enerverend duel in Milaan – op de hectische slotfase na – waar vooral de Italianen het initiatief wilden nemen, maar hier totaal niet in slaagden. Er liep overduidelijk een ploeg op het veld zonder veel vertrouwen.

De scheidsrechter was degene op het veld die het nog het drukst van iedereen had. Vooral met klagende spelers van Inter, die in vrijwel elke overtreding van de Engelsen een kaart zagen en verhaal kwamen halen. Het leek een typisch 0-0-duel te worden, totdat Eriksen twee tegenstanders het bos in stuurde en de bal met wat geluk tegen de touwen schoot.

Plotseling stond Inter op uit de dood en liepen de Spurs alleen nog maar achteruit. Het leidde tot chaotische momenten, een reeks corners voor de Italianen en uiteindelijk zelfs nóg een treffer. De Vrij zag Matias Vecino vrijstaan bij de tweede paal en verlengde de bal uit een hoekschop, waarna zijn ploeggenoot raak kopte in de verre hoek: 2-1. Een slechte film met een geweldig einde.

Opstellingen

Internazionale: Samir Handanovic; Kwadwo Asamoah, Miranda, Stefan de Vrij, Skriniar; Matias Vecino, Marcelo Brozovic; Radja Nainggolan (89. Borja Valero), Matteo Politano (73. Keita Baldé), Ivan Perisic (64. Antonio Candreva); Mauro Icardi

Tottenham Hotspur: Michel Vorm; Serge Aurier, Davinson Sánchez, Jan Vertonghen, Ben Davies; Eric Dier, Mousa Dembélé; Eric Lamela (72. Harry Winks), Christian Eriksen, Heung-Min Son (64. Lucas Moura); Harry Kane (89. Danny Rose)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen