Van Bommel: "Dat is waarom zij Barcelona zijn en wij PSV"

18 september 2018, 21:44   Bijgewerkt: 18 september 2018, 22:01

PSV-trainer Mark van Bommel is niet helemaal ontevreden over wat zijn ploeg dinsdagavond in Camp Nou heeft laten zien. Toch toont de oefenmeester zich kritisch na de 4-0 nederlaag. Van Bommel zag zijn team door 'details' tegendoelpunten weggeven. De Eindhovenaren startten goed aan de wedstrijd, maar gaven met name in de slotfase te veel weg.

"We zijn nog niet daar waar we willen zijn", concludeert Van Bommel na het duel in Camp Nou in gesprek met Veronica. "Details bepalen de wedstrijd. Dat is waarom zij Barcelona en wij PSV. We hebben een jonge ploeg en tijd nodig. Het is niet zo dat we plots op hun niveau kunnen spelen, maar er zaten een paar aardige dingen bij."

Van Bommel zegt dat het zijn ploeg bij het eerste tegendoelpunt aan defensieve discipline ontbeerde. De Eindhovenaren werden in de tegenaanval verrast, waardoor Barça vlak voor het strafschopgebied een vrije trap kreeg. Die werd benut door Lionel Messi. "Ousmane Dembélé liep recht op de goal af, dan moet je hem dwingen om te kappen. Je kunt twijfelen of het een vrije trap is of niet, maar je moet niet in de situatie komen waarin de scheidsrechter een vrije trap kan geven."

PSV kreeg zelf ook een aantal mogelijkheden, al zaten daar geen enorme kansen tussen. "In de counter kregen we ruimte. We hadden het niet verdiend om op voorsprong te komen, maar we hadden ze pijn kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen