Groep C: Liverpool in slotseconde langs PSG, Napoli morst

18 september 2018, 22:57   Bijgewerkt: 18 september 2018, 23:05

Liverpool heeft de topper van de Champions League-avond op spectaculaire wijze van Paris Saint-Germain gewonnen. In eigen huis werd het 3-2. Drie van de vijf goals vielen in het laatste kwartier van de eerste helft. Vijf minuten voor tijd kwam de ploeg uit de Franse hoofdstad langszij, Roberto Firmino kroonde zich in de absolute slotseconde tot matchwinner. Napoli won ondanks een overwicht niet op bezoek bij Rode Ster Belgrado: 0-0.

Liverpool – Paris Saint-Germain 3-2

Het op papier meest aantrekkelijke duel van de avond werd dat voor rust in de praktijk ook. Liverpool begon overweldigend en legde Paris Saint-Germain het vuur aan de schenen. Na zes minuten spelen kreeg Virgil van Dijk de eerste kans van de wedstrijd. Alphonse Areola redde echter prima op het schot van onze landgenoot. Ook James Milner en Sadio Mané kregen daarna mogelijkheden. Na een half uur was het raak. Daniel Sturridge kopte een afgemeten voorzet van Andrew Robertson binnen: 1-0. Vijf minuten later werd Georginio Wijnaldum in het strafschopgebied neergelegd door Juan Bernat. James Milner benutte de toegekende strafschop feilloos. Vijf minuten voor rust zorgde Thomas Meunier er met een schot uit de draai voor dat de Fransen terug in de wedstrijd kwamen: 2-1.

Na een klein uur spelen leek Liverpool op 3-1 te komen, maar de intikker van Mohamed Salah werd afgekeurd omdat Sturridge even daarvoor een overtreding op Areola had gemaakt. Diezelfde Salah schoot zo'n twintig minuten voor tijd op aangeven van Virgil van Dijk naast. Tien minuten voor tijd schoot Mané na een goede actie langs. Enkele minuten later leidde Salah met slordig balverlies een aanval van de Fransen in. Kylian Mbappé was het eindstation van een razendsnelle omschakeling: 2-2. Roberto Firmino zorgde er in de absolute slotseconde met een prachtig schot voor dat Liverpool alsnog als winnaar uit de strijd kwam: 3-2.

Rode Ster Belgrado – Napoli 0-0

Ondanks een overwicht kwam Napoli niet tot scoren op bezoek bij Rode Ster Belgrado.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen