Bergwijn tevreden bij PSV: "Ik kies niet voor het snelle geld"

19 september 2018, 08:36

Steven Bergwijn tekende afgelopen zomer een nieuw contract bij PSV en dat was een bewuste keuze van de aanvaller. De buitenspeler ziet veel toekomst in Eindhoven en ziet iets moois groeien bij zijn club. Bovendien heeft hij het gevoel dat hij nog niet is uitgeleerd.

Bergwijn tekende in de zomer bij tot 2022. "Ik heb zelf geen seconde getwijfeld. Ik wilde niet weg, ik wilde bij PSV blijven", zegt Bergwijn tegen Voetbal International. "Ik kies niet voor het snelle geld. Als ik goed mijn best doe, komt dat vanzelf. Ik wil eerst nog een seizoen heel belangrijk zijn voor PSV. Veel scoren, nog een keer kampioen worden, grote en goede wedstrijden spelen in de Champions League.'

"Ik kan me bij PSV goed ontwikkelen en ben hier nog niet uitgeleerd. Dat ze mijn contract hebben opgewaardeerd en verlengd tot 2022 is een mooie beloning voor me. Daar spreekt waardering uit", vindt de aanvaller, die zichzelf nog niet klaar vindt voor een nieuwe stap. "Straks, met meer ervaring, kom ik bij een eventuele nieuwe club ook beter binnen dan wanneer ik nu was gegaan. Garanties krijg ik natuurlijk nooit, maar als ik in de toekomst naar een mooie buitenlandse club ga, wil ik haast zeker weten dat ik ook ga spelen. Anders kan ik net zo goed hier blijven. PSV is een topclub, hier speel ik om de prijzen en in de Champions League. Maar uiteindelijk zie ik mezelf straks wel in Spanje of in Engeland spelen."

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen