Spoorboekje: De Graafschap in actie, toeleven naar PSV - Ajax

21 september 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 21 september.

Nieuws

Eredivisie previews

Na een prachtige Europese week staat er een net zo mooi (Eredivisie-)weekend voor de deur. De topper PSV - Ajax is uiteraard de kers op de Eredivisie-taart, maar vergeet ook de rentree van Dick Advocaat bij Feyenoord en FC Groningen versus AZ niet. Genoeg om van te genieten en wat kunnen we verwachten? Alle trainers komen zoals gebruikelijk weer aan bod en ook staan we stil bij alle afwezigen tijdens de zesde speelronde.

Wedstrijden

Heracles Almelo - De Graafschap (20.00 uur)

Met een gemankeerde verdediging reist De Graafschap vandaag af naar het Polman Stadion voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De Superboeren missen veel (centrale) verdedigers en dat kunnen zij eigenlijk niet zo goed gebruiken. In de laatste vier wedstrijden veroverde het team van Henk de Jong slechts één punt, waardoor de degradatiezone heel dichtbij komt. Een succesje kan De Graafschap wel gebruiken.

TOP Oss - Sparta Rotterdam (20.00 uur)

Een topwedstrijd kun je het niet noemen, maar het treffen tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam is zeker interessant. De Ossenaren doen met tien punten uit vijf wedstrijden uitstekend mee in het linkerrijtje. Sparta bezet de derde plek en hoopt op puntverlies van SC Cambuur en Go Ahead Eagles, zodat de eerste plaats ingenomen kan worden. Beide ploegen spelen overigens met rouwbanden na het drama in Oss van donderdag.

AS Monaco - Nimes (20.45 uur)

Crisis in Monaco. De Monegasken zijn het nieuwe seizoen dramatisch begonnen. Na vijf speelrondes bevindt het team van Leonardo Jardim zich op de vijftiende plaats in de Ligue 1. De gifbeker bleek dinsdag nog niet leeg te zijn, want in de Champions League ging Monaco onderuit tegen Atlético Madrid. Om te voorkomen dat de club verder afzakt, mag het vanavond geen fout maken tegen Nimes.

Voetbal op tv

18.30 uur: Sandhausen – 1. FC Köln, FOX Sports 4, live verslag van 2. Bundesliga-duel

20.00 uur: Heracles Almelo – De Graafschap, FOX Sports 1, live verslag van Eredivisie-duel

20.00 uur: Telstar – FC Twente, FOX Sports 2, live verslag van Eerste Divisie-duel

20.00 uur: TOP Oss – Sparta Rotterdam, FOX Sports 3, live verslag van Eerste Divisie-duel

20.00 uur: Keuken Kampioen Divisie Live, FOX Sports 7, schakelprogramma

20.30 uur: VfB Stuttgart – Fortuna Düsseldorf, FOX Sports 4, live verslag van Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen