Wormuth: "Hele team zal wegvallen Robin moeten compenseren"

20 september 2018, 13:59   Bijgewerkt: 20 september 2018, 14:09

Heracles Almelo kreeg het afgelopen weekend een flinke domper te verwerken. Robin Pröpper viel tegen sc Heerenveen uit met een zware blessure, waarbij later bleek dat de voorste knieband van zijn linkerknie had afgescheurd. Frank Wormuth denkt dat het gemis moeilijk op te vangen is.

"Het hele team zal het wegvallen van Robin moeten compenseren", zegt de Duitse oefenmeester tegenover Tubantia. Pröpper zal worden vervangen door Dario van den Buijs. De Heraclieden zullen het waarschijnlijk de rest van het seizoen moeten stellen zonder hun aanvoerder, een hard gelag. "Omdat hij niet alleen op het veld belangrijk is, maar ook in de kleedkamer. Het is onze grootste uitdaging voor ons op dit moment."

Wormuth verklapt in aanloop naar het duel met De Graafschap dat Heracles vrijdagavond vol op de winst zal spelen. "Thuis kunnen we niet afwachten en de tegenstander laten komen. We moeten de supporters wat bieden. Dat is ook een opdracht die ik van de club heb gekregen: 'thuis het publiek vermaken'."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen