Lens, Strootman, Promes, De Guzman en Willems in de basis

20 september 2018, 18:12   Bijgewerkt: 20 september 2018, 18:51

Jeremain Lens, Kevin Strootman, Quincy Promes, Jonathan de Guzman en Jetro Willems starten tijdens de eerste ronde van de groepsfase in de Europa League donderdagavond in de basis bij hun clubs. Lens begint bij Besiktas, terwijl Strootman met Olympique Marseille tegenover het Eintracht Frankfurt van Willems en De Guzman staat. Quincy Promes treft het door Ajax in de voorronde van de Champions League uitgeschakelde Standard Luik.

Ryan Babel, afgelopen weekend nog als invaller trefzeker bij Besiktas, begint op de bank tegen Sarpsborg 08 FF. Verder komt ook de Engelse topclub Chelsea in actie: zij gaan op bezoek bij PAOK Saloniki, waar Diego Biseswar op de bank zit. Ondanks de afwezigheid van Eden Hazard, David Luiz en Mateo Kovacic staan er bij The Blues met onder anderen Pedro, Willian en Jorginho nog genoeg sterren op het veld in Griekenland. 

Verder ontbreken Denis Glushakov en Andrei Yeshchenko zoals verwacht bij Spartak Moskou in de opstelling tegen Rapid Wien. Het tweetal zou naar verluidt uit de selectie zijn gezet vanwege een like op een Instagram-post van de Russische acteur Dmitry Nazarov. Hij liet zich kritisch uit over de trainer Glushakov. Met de bevestiging van de wedstrijdselectie lijkt het opmerkelijke verhaal inderdaad te kloppen.

Lees ook: deze Nederlanders moeten de EL-eer hoog houden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen